Kunst

Kunst

 

Kunst har egentlig aldrig sagt mig noget. På studieture har jeg altid kedet mig på museum og andre “steder” der var bestemt vi skulle besøge.
Jeg har ikke kunnet “se” det andre kunne “se”.

Men en dag i December skete der noget 🙌🏽

Jeg var inde på en boligside på Facebook, hvor alle deler deres indretnings tips og viser deres hjem frem osv. Jeg falder over et opslag fra en kvinde der lige var blevet færdig med et maleri, som skulle forestille “Den grimme ælling”, men som en pige. Alle begyndte under kommentarerne at spørge om hun var kvinden bag ‘Made By Søegaard’ , da hendes malerier er godt kendt. På de fleste boligsider er tonen lidt snobbet og der er mange regler. Man må ikke reklamere eller sælge. Så kunstneren måtte give sig til kende , men ikke for at sælge blot for at vise hendes stolte maleri frem – Og stolt SKAL hun være. Jeg er så glad for at hun gav sig til kende ellers havde jeg aldrig faldet over hendes smukke kunstværker.

Jeg har siden købt tre malerier til min datter Jamila på 8år. Maya min datter på 6år måtte vælge tre eventyrpiger ud af de 6, som så blev en fødselsdagsgave fra lillesøster .
Jeg er fuldstændig fascineret af hendes arbejde og kunst. Hendes måde at fortælle et helt eventyr gennem et enkelt billede. Jeg er vild med hendes arbejde og vi ender helt sikkert også med de sidste tre eventyrpiger. Hendes malerier er stilfulde , stilrene og tidsløse. Jeg vil takke ‘Made By Søegaard’ for, at have åbnet mine øjne og fantasi for en hel ny verden.

img_4719

img_4710 img_4718

Billederne Fåes i str A4 el A3 ( Jeg valgte A3)

 

Rammerne er købt i IKEA til 59kr styk hvilket er meget billigt

Str rammer : 40*50

http://www.madebysoegaard.com

http://www.ikea.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kunst