Kyskager

En tur i biffen. 🎬🎥🍿🍫

Biograf ⭐️ Telia tirsdag ⭐️ Gratis popcorn.

Er vi enige om, at det er mega dyrt at tage i biografen ? En tur for to kan hurtigt blive 300kr. eller mere. Mellem 90-130kr. koster en billet, to sodavand, popcorn og slik ca. 150kr.
Jeg husker da en onsdagsbillet kostede 50kr., da blandselv slik kostede 7-9kr. pr. 100g , nu betaler man cirka 13kr. pr. 100g. Det er ikke sjovt længere at gå i biffen , når man føler man skal smide en formue på at få ekstra hygge i halvanden til to timer. For ja det er hyggeligt at tage i biffen , man får en helt anden følelse af filmen. Lader sig rive med på en anden måde end hjemme i stuen.
Pga. de dyre priser tvinger de næsten en til at smule sine egne godter med ind.

I dette indlæg giver jeg to fif på, at gøre turen lidt sjovere og billigere.

De fleste af jer kender sikkert Telia tirsdag – 2for1. Det vil sige i en lang række biografer i Dk gives der rabat på 90kr. eller mere ved at have Telia .
Det er meget nemt , man henter Telia tirsdag appen . Indtaster sit telefonnummer, man får en billet med en stregkode og en kode.
img_4824

Stregkoden viser du ved billetlugen og du betaler kun for 1 person .
Hvis du ikke har Telia, kan man få sendt fra en der har gennem appen.

GRATIS POPCORN.

img_4831

Når du har valgt dit slik , drikkevare og er på vej til kassen, hvor der sikkert er kø . Laver du en Tjek ind på Facebook så får du en gratis popcorn ved kassen, vis blot din mobilskærm .
Sidst jeg var i biografen med min mand fik vi en mellem størrelse, fordi jeg taggede ham på opslaget. Det står ingen steder derinde. Gælder NF Nordiskfilmbiograffer.
Jeg har gjort det længe , spiser egentlig ikke popcorn selv , men mine biografmakker bliver altid glade ☺

Vi kom i biografen for 150kr. den dag, da parkering var gratis , 2 for 1 billetter , gratis popcorn og lidt slik.

Kan klart anbefale filmen “Underverden” som vi var inde at se. Den er til den barske side , men god . Den får kun 3 ud af 5 ⭐️ af mig. Kun fordi jeg kunne forudse det meste af filmen. Det er noget jeg altid har gjort med film . Den skal virkelig, virkelig være godt produceret , hvis jeg ikke skal kunne forudse det hele.
Den kunne godt have fået 4 ⭐️ , pga originaliteten.
Plus godt skuespil.

Hvis I har set Underverden , så vil jeg rigtig gerne høre jeres mening om filmen.
Smid en kommentar 💜

Amina

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kyskager