Model for en dag // Covergirl

Jeg tror aldrig, at vi har haft en uforstyrret Bilka tur, da pigerne var yngre. Åbenbart er det der, alle modelagenterne er og holder til.
Jamila var en meget indadvendt og mor-glad pige som lille, så det at blive model var ikke en mulighed. Dog var min pung fyldt med visitkort fra alle agenterne.
Maya er blevet kontaktet mange gange, både stoppet på gaden og har modtaget en masse mails. Dog har jeg været lidt usikker på, om den verden skulle åbnes for pigerne..

En dag på gangen på N.Kochs skolen.

Vi møder ind kl 9 hver morgen, både i O.kl og 1.kl. Vi fik afleveret madpakkerne i køleskabene og kysset og krammet farvel. Jeg møder så Henrik Gonge, som er far til Sander fra Jamilas klasse. Han ville høre om Maya havde lyst til, at være med til, at afprøve noget nyt udviklet motorisk legetøj under et fotoshoot. Jeg spurgte Maya om aften og hun takkede JA.
Der gik en lille uge, så skulle Maya på fotoshoot, hun glædede sig så meget og følte sig så speciel, at der udviklede sig en lille ny accent. Da vi ankommer til det fedeste og store studio i Thunøgade i Århus, var Henrik og fotografen Sanne klar. Maya fik sat håret, skiftet tøj og var max klar til, at afprøve de forskellige modeller.

blog5

Det hele tog ca. halvanden time, det var så hyggeligt og Maya havde en rigtig god oplevelse med det hele. Stemningen var meget rar og var i utrolig trygge rammer. Hun endte selvfølgelig med, at blande sig i opstillingen af modellerne og ingen slap for, at mærke og føle hendes fantastiske personlighed.

blog8

Da vi var færdige skulle det selvfølgelig fejres med is.
10 dage gik der, også lå den nye brochure i Mayas rum i skolen. Da hun så sig selv på forsiden, blev hun jo helt vild og ekstatisk. Og ja hun ved godt, at det hedder covergirl og det gjorde hende kun mere stolt.

blog7

HVAD ER GONGE ?

I 1966 begyndte udviklingen af Gonge, som er familieejet.
Gonge er motoriske produkter der kan hjælpe med, at udvikle børns motorik og færdigheder gennem leg.
Produkterne kan også bruges til senior/ ældre mennesker. Som stadig kan/ vil arbejde på deres balancer og motorik.
Jeg er selv vild med produkterne, genialt fundet på og kan virkelig anbefales. Jeg elsker “legetøj” der kan få børn til, at være aktive. Målgrupperne vil normalt være vuggestuer, børnehaver og SFO’er, men private sælges de også til. Jeg har selv set produkterne i legeland, børnehaver og børneafdelingen på sygehuset. Gonge er et førende mærke inden for motorisk produkter på verdensplan. Gonge familien har ret til, at være stolte over disse forskellige modeller der er blevet udviklet. Tænk at hjælpe børn gennem leg, med deres motoriske besværligheder.

Manden bag er selvfølgelig Henrik Gonge.
klik ind nedenunder for, at se alle produkterne.

Gonge er en del af virksomhen A. Winther A/S

www.gonge.com

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bloglovin'